Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja web stranice i pravila privatnosti

  • Općenito
  • Uvjeti korištenja
Izjava o autorskom pravu

Sadržaj na internet stranicama www.alya-ipr.com (u daljnjem tekstu Stranica) zaštićen je autorskim pravima čiji je vlasnik Alya IPR - obrt za programiranje, Valpovo, Matije Gupca 48 (u daljnjem tekstu Vlasnik). Neovlašteno korištenje, kopiranje ili distribucija bilo kojeg dijela Stranice bez dozvole Vlasnika, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Odricanje odgovornosti

Stranica, koju u potpunosti uređuje Vlasnik, sadrži podatke o djelatnosti i informacije o događanjima vezanim za programska rješenja Vlasnika. Vlasnik se odriče svake odgovornosti za štetu koja na bilo koji način može nastati uporabom ili zlouporabom njenog sadržaja (pogrešan unos podatka od strane Vlasnika, krivo tumačenje sadržaja od strane korisnika, neovlašten pristup i izmjena sadržaja od treće strane...).

Prikupljanje podataka

Vlasnik u slučaju kontakt obrasca putem Stranice prikuplja korisnikove osobne podatke kao što su ime, e-mail adresa, kontakt telefon, te sve ostale podatke koje korisnik dobrovoljno dostavlja Vlasniku na način da ih unosi u odgovarajuća polja.

Obrada osobnih podataka

Vlasnik će prikupljene osobne podatke korisnika strogo čuvati i koristiti ih isključivo u svrhu daljnje obrade podataka potrebne za korištenje usluge Vlasnika (kontakt, obavijesti). Podaci korisnika ni pod kojim uvjetima neće biti dostavljeni trećim stranama, osim u slučaju zakonske obveze.

Korisničko iskustvo

Kako bi se korisniku mogao pružiti što kvalitetniji sadržaj i funkcionalnost pri prikazu Stranice, Stranica koristi kolačiće. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

U svrhu dobivanja nužne informacije o uspješnosti svojih stranica na tržištu, Stranica prati statističku posjećenost korištenjem usluge Google Analytics.

Vanjske poveznice

Stranica sadrži poveznice, odnosno može upućivati na podatke koje se nalaze na drugim serverima, koje kreiraju ili održavaju druge javne i privatne organizacije.

Izmjena uvjeta korištenja

Vlasnik zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja, a stupaju na snagu s datumom njihove objave na Stranici.